Протест в защита на журналистката Марина Овсянникова, която издигна плакат в

...
Протест в защита на журналистката Марина Овсянникова, която издигна плакат в
Коментари Харесай

Журналисти нарекоха колегата си Марина Овсянникова смела и я подкрепиха с протест в София 

Протест в отбрана на журналистката Марина Овсянникова, която издигна афиш в студиото на предаването " Время “ по съветската държавна телевизия " Първи канал ", се организира пред посолството на Руската федерация у нас, съобщи БГНЕС.

Няколко десетки души се събраха, с цел да изразят своята поддръжка за Овсяникова. Сред тях бяха публицистите Горан Благоев, Найо Тицин и други Тук бе и Александър Стоцки, руснак от Москва, който живее в София.

" Русия води пълномащабна война против Украйна, а не интервенция. Това съобщи в студиото на Първи пропагандистки канал тази смела жена “, сподели Стоцки, който добави, че е на митинга, с цел да поддържа украинския народ и Украйна като цяло.

" В XXI век това, което се случва в Украйна е срам “, съобщи деятелят, наблягайки, че дейностите на Путиновата върхушка са изцяло неприемливи.

Според него " мълчанието не е избор “. " Хората, които се намират в съветското посолство, както и властта в Кремъл доста добре знаят какво се случва. Прекрасно схващат. Не може да се поддържа съветската експанзия, това е немислимо “, добави Стоцки, който благодари на хилядите, които са излезли на митинги в Берлин, Прага и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР